วันจันทร์ที่ 19 กันยายน พ.ศ. 2554

Ong pepper to water



 







Garnish.
- 250 g minced pork.
                                                                 

- 2 tablespoons red curry paste.



 - Tomato 20 small balls.

- Soya sauce (or fish sauce) 1 tbsp.
- Peep sugar 2 1 / 2 tbsp.


- The tamarind concentrate 1 tsp.
- 2 tablespoons vegetable oil.
                                 




 



How to do it.
1. Tomatoes, wash thoroughly. Cut into four parts. I put in a mortar with red curry paste.

2. Pound tomatoes with red curry paste it into the rough.

3. Turn the stove on medium heat. Put oil in a pot. Wait until oil is hot put the pound into a paste. Stir until it begins to smell a pork chop.

4. Fried pork chops to the sauce, until pork is cooked. It is seasoned with spices and soya sauce (or fish sauce), palm sugar and tamarind juice concentrate. Let all ingredients together and taste to taste, then turn off the oven and lift it up.

5. Scoop in a bowl, then lift the beans served with fresh vegetables such as cabbage and cucumber at all.







จัดทำโดย
1. นางสาว ธันย์จุฑา      ทศกร          เลขที่ 28
2. นางสาว ไอลดา          บุนนาค       เลขที่ 42
3. นางสาว  ชุติมา           โทป๊ก         เลขที่  23
4. นางสาว  พุธสุดา         ธรรมหา     เลขที่ 30
5. นางสาว   สิริเพ็ญ        ล่องอำไพ   เลขที่ 36
6. นางสาว  ธนัชญา           จิตต๊ะใส     เลขที่ 26

 









 










ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น